Hráčem 21. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 14.05.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Igor Balash

37%

Neskutečné. Zetor rozbourává konkurenci na hřišti a možná ještě více mimo něj. Jeho fanoušci jsou po každém víkendu obětovat mnoho svého času proto, aby jejich reprezentant zvítězil. Nyní je to už osmý týden vřadě, co Tisová nenašla konkuŕenci, to jest zatím celé jaro. Naposledy na konci podzimu uspěl Milan Bouzek ze Sulislavi, který tak nakrátku tisovskou dominanci alespoň přerušil. Teď už ale k vítězi tohoto víkendu. Zvítězil Igor Balash. Tisovský bek odvedl na hřišti v Kšicích fantastický výkon. Bránil skvěle a jeho tým nakoenc i díky němu inkasoval pouze jednou, což stačilo k výhře 2:1. Perfektní práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Hanzlík 27%
3. René Táborek 16%


0

Středa po poledni! Všichni víte, co to znamená. Jistě jste všichni zvědaví, zda výsledky tentokrát nabídnou nějaké překvapení. Předem ale můžu říci, že ani tentokrtá to out-siderům nevyšlo. Vše nakonec dopadlo jednoznačně a zajímavý byl spíše boj o druhé místo. Teď už ale k vyhlašování. Třetí příčka... kapitán překvapivě poraženého celku Trpíst René Táborek (Sokol Trpísty). Velmi lesklé stříbro nakonec putuje po poměrně zdatné snaze sulislavských do rukou Karla Hanzlíka (Sokol Sulislav) a zlato pro Zetor obhájil Igor Balash (Zetor Tisová). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.