Hráčem 16. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 09.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Kamil Neagu

58%

Celých 58 procent všech hlasů obdržel Kamil Neagu. Jeho Kostomlaty přehrály Libici nad Cidlinou, na čemž se Neagu podílel mnoha kreativními přihrávkami i vstřelenou brankou.
S hráčem kola se Vám pokusíme přinést v pátek rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Miech 30%
3. Martin Tůma 4%


0

V průběhu uplynulých tří dní jste opět mohli zasílat hlasy svým favoritům na zisk ocenění pro hráče kola. Nyní Vám přinášíme tři fotbalisty s nejvyšším počtem hlasů.
Jelikož si téměř všechny hlasy rozdělila pouze tato trojice, i přes zisk 4 procent hlasů se bronzově umístil Petr Kukla. Kovanický univerzál při porážce 2:1 od Seletic nejdříve předváděl kvalitní výkon na stoperu. Když jeho tým v 75. minutě podruhé inkasoval, trenér vsadil vše na jednu kartu a vysunul právě Kuklu do útoku. Ten se mu za to po deseti minutách v ofenzívě odvděčil kontaktním gólem.
O poznání více, 30 procent hlasů, získal Lukáš Miech. Všejanský brankář vychytal čisté konto při remíze s Rožďalovicemi, přičemž svůj tým podržel obrovským počtem zákroků a jistotou ve všech situacích, například při soupeřových četných rozích.
Kdo se tedy umístil na první příčce?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.