Hráčem 16. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 09.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Maksym Samek

50%

Úvod pjara patří po všech stránkách jednoznačně tisovskému Zetoru. Ten válcuje všechny na hřištích i mimo něj. Konkrétně nyní myslím hlasování, v němž by bylo velkým překvapením, kdyby neuspěl zástupce tamního celku. Tentokrát se do sestavy po hladké porážce oslabeního Boru dostal Maksym Samek, který opět řídil svůj tým na cestě za výhrou a smám navíc přispěl i jednou brankou. Maksyma si asi více představovat nemusíme, není to zdaleka poprvé, co na podobné ocenění dosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Wintrle 29%
3. Lukáš Mička 12%


0

Hlasování je u konce. O vítězi je rozhodnuto a my si nyní pojďme představit tři nejlepší hráč uplynulého víkendu, kteří  se odhodlaně rvali o titul hvězdy kola. Nebudeme Vás napínat, konec tedy planých řečí. Pojďme na to! Třetí místo obsadil krásenský bek Lukáš Mička (Sokol Sulislav). V boji o titul nakoenc padl Jakub Wintrle (Sokol Trpísty) a zlato pak tedy připadlo Maksym Samek (Zetro Tisová). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.