Hráčem 19. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 01.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Polák

38%

1. Milan Polák (SKR) -  Zimní posila Rakovnických se zatím na jaře prezentuje ve vynikajícím světle. Ve všech 4 zápasech patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Milana je vedle Pavla Besty nejen pořádně vidět, ale i slyšet. V současné době má SK Rakovník díky Milanovi pevnou stoperskou dvojici. V utkání s Berounem hrál Milan proti svým bývalým spoluhráčům. V Berouně totiž před lety působil.

2. Robert Hamouz (SKR) - Věkem ještě dorostenec, ale na hřišti nevypustí žádný souboj. Svůj bojovný výkon korunoval brankou do prázdné branky, kdy zakončil pěknou akci svého týmu.

3. Miroslav Baloun (Brandýs) - Jistota defenzivních řad Brandýsu. Je to právě Míra Baloun, který poctivě organizuje defenzivní řady svého týmu. Lhota si díky defenzivní činnosti Míry nevytvořila brankovou příležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Robert Hamouz 26%
3. Miroslav Baloun 19%


0

Hráčem 19. kola se stává Milan Polák z SK Rakovník! Na druhém místě skončil jeho týmový kolega Robert Hamouz. A na třetí příčce skončil brandýský stoper Miroslav Baloun.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.