Hráčem 11. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 05.11.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Hilko

29%

Dvojtá senzace na závěr sezóny. Všichni hlasující vyjma fanoušků Oloví si na poslední kolo vzali předčasné volno, a tak se mohli tamní zástupci postarat o dvojtou radost. Se stejným počtem hlasů tak nakoenc zvítězili společně Petr Trávníček a David Hilko, kterému se jen tak mimochodem podařilo obhájit svůj titul z minulého kola. Oloví sice i na závěr znovu prohrálo, ale tenotkrát bylo zisku bodů daleko blíže. Proti Krásnu dlouho vedlo a chybělo jen málo k tomu, aby zvítězilo. Perfektním výkonem se blýskli oba dva hráči, kteří se nakoenc o zlato dělí. Petr Trávníček perektně bránil a omáhla týmu zakládat protiútoky. Hilko celou dobu tvrdě bojoval v ofenzivě a obránce Krásna pořádně potrápil, ale opět to nevyšlo. Nyní může oba těšit alespoň společný titul na závěr podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Trávníček 29%
3. Jan Procházka 21%


0

Je tu další středeční odpoledne a společně s ním poslední letošní vyhlášení nejlepších tří hráčů víkendového kola. V rámci toho bych na závěr velmi rád poděkoval všem, kteří se během podzimní části sezóny jakkoli zapojili do tvorby a chodu našich stránek. Ať už jsou to hráči, kteří ochotně poskytovaly rozhovory, tipéři, hlasující, fotografové, či "jen" čtenáři. Ještě jednou tedy všem díky a nyní už se pojďme seznámit s posledním letošním vítězem a pak už si jen můžete vychutnat případný rozhovor s ním. Pojďme na to. Bronz získává... Jan Procházka (TJ Lomnice) a o stříbro a zlato se pak podělily hvězdy SK Oloví - Petr Trávníček a David Hilko.  Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.