Hráčem 11. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 06.11.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Novotný

68%

Sladká obhajoba. Brankář Zetoru Tisové má zatím po celou sezónu velmi stabilní výsledky a výbornou formu, až nyní ale vyšel se svými výkony pořádně na světlo. Poprvé se úspěchu z titulu o hráč kola radoval minulý týden a teď na skvělý výsledek perfektně navázal. Michal Novotný svůj titul obhájil po perfektním výkonu v Trpístech, kde jeho tým po výhře na penalty ukořistil dva body a věřte, že Michal na tom měl lví podíl. Pro Tisovou to byl poslední zápas roku, ale momentálně je druhá a v první pětici by se snad měla bez větších potíží už udržet. Pro Michala tak letos sezóna končí, ale určitě o něm na jaře ještě uslyšíme. Je totiž jednou z hlavních opor nečekaně úspěšné Tisové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Táborek 9%
3. Vasil Danko 6%


0

Je tu další středeční odpoledne a společně s ním předposlední letošní vyhlášení nejlepších tří hráčů víkendového kola. Opět jste si nenechali ujít možnost rozhodnout o tom, jak celé hlasování dopadne a nám už nyní zbývá jediné. Vyhlásit Vámi připravené výsledky. Nenechme se tedy zdržovat a pojďme rovnou k věci. Pomyslnou bronzovou medaili navlékne na svůj krk... Vasil Danko (TJ Lesná), stříbro získal... Roman Táborek (Sokol Trpísty). A nejcennější kov patří... Michalu Novotnému (Zetor Tisová). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.