Hráčem 13. kola, Okresní přebor Opava, se stává...

Datum kola: 30.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Lasák

52%

Jakub Lasák z Budišova je důrazný obránce, který nedovolil hněvošické ofenzivě skoro nic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Erik Klinger 22%
3. Vítězslav Čech 16%


2

Vítězem předposledního hlasování se stal Jakub Lasák z Budišova. Následuje ho Erik Klinger z Malých Hoštic,a třetí skončil Vítězslav Čech z Vřesiny. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 11. 2016 20:38
Chtěla bych reagovat na komentář ohledně hlasování. Myslím, ze jsme nikdy moc nehlasovali a teď jsme opravdu začali. A pokud budou všichni spoluhráči i někteří fanoušci hlasovat co hodinu, bude se vyhrávat i jinde. Proste Budisov ma velkou fanouskovskou základnu! Nějak moc nevím, jak by se hlasování dalo ošidit. Je něco jako IP adresa... Takže směle do toho! Ukažte se.
3. 11. 2016 15:33
Gratuluji vítězovi tohoto kola.Určitě si svoje zařazení do sestavy zasloužil a ja to respektuji.Jen se vás chlapci z Budišova chci zeptat,jestli vás tohle baví?....Je dost smutné když už hlasuji pro hráče jiných týmu jen aby to nevyhrál někdo od vás.....Respektuji váš zájem o hráče kola,ale dejte si ruku na srdce,jestli je to všechno košér.....My z Hradce jsme měli loni taky sérii hráčů v sestavach kola,ale bylo to férově a vždy o pár procent....Já upřímně bych se cítil trapně abyste z 12 kol vyhráli 8 kol za sebou s náskokem 30 procent a víc.....Všem hráčům,kteří to od vás získali gratuluji a i si cením vašeho týmu za to,jaké převádíte výkony na hřišti,ale nechte tu taky vyhrát někho jiného.Díky Tomáš Krejsa