Hráčem 12. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 23.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Veselský

57%

Jak už bylo zmíněno, vítězem ankety hráč dvanáctého kola se stal Michal Veselský, který minulý týden výrazně pomohl svému týmu k vítězství nad Okříškami. Veselský v tomto zápase vstřelil dvě branky. Dá se tedy říct, že tohle ocenění získal opravdu zaslouženě. Michalovi velice gratulujeme a přejeme mnoho dalších fotbalových i životních úspěchů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Fiala 14%
3. Stanislav Křivánek 14%


0

Po dvanáctém kole Krajského přeboru Jihlavy je Havlíčkův Brod na krásném druhém místě a vypadá to, že právě Brod společně se Ždírcem budou nejžhavějšími adepty na postup. Velkou mírou na formě Havlíčkova Brodu se podepisují výkony skvěle hrajícího Michala Veselského, který v této sezóně nasázel už devět branek a vládne tak tabulce střelců. Další skvělou zprávu pro Veselského máme my, jelikož se stal hráčem kola. Tuto anketu ovládnul celkem jasně, neboť na druhém děleném místě se umístili brankář Libor Fiala a Stanislav Křivánek, oba získali po čtrnácti procentech hlasů.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.