Hráčem 11. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 16.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Pospíchal

47%

Vítězem ankety hráč jedenáctého kola krajského přeboru se stal Jakub Pospíchal, který v zápase s Jaroměřicí vstřelil jednu branku a podílel se tak na vítězství 1:4. Vaše hlasy pak tomuto mladému útočníkovi umožnili stát se hráčem tohoto kola. Jakubovi velice blahopřejeme a přejeme mnoho dalších fotbalových úspěchů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vít Bastl 19%
3. Jiří Kubát 13%


0

Máme tu další vyhlášení hráče kola. Tentokrát za jedenácté kolo Krajského Přeboru na Vysočině. Máme za sebou velice zajímavé hlasování, ve kterém získal skoro každý hráč alespoň jeden hlas. Jediným hráčem, který hlas nezískal, se stal kapitán Sapeli Polné Tomáš Reiterman. Do pomyslného finále se dostali dva střelci a jeden brankář. Na třetím místě se umístil brankář Havlíčkova Brodu Jiří Kubát, který se díky svým skvělým zákrokům výrazně podepsal na výhře Havlíčkova Brodu v Polné. Na druhém místě skončil Vít Bastl, který dokázal vstřelit dvě branky do sítě Žirovnice a pomohl tak k vítězství Okříšků. První místo pak s velkým přehledem obsadil mladičký Jakub Pospíchal.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.