Hráčem 4. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 17.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



František Žába

59%

Bukovany sice o víkendu opět padly. Po dlouhé době ale získaly alespoň bod a znovu trochu odskočily posledními Oloví. Velkou zásluhu si na to připsal především autor jediného bukovanského gólu, František Žába, který zařídil hostujícímu týmu vyrovnání a díky tomu zápas došel až k penaltám. František ale nevypustil ani jediný souboj v obraně a Svatava i díky němu už neskórovala. Penalty už však Bukovany nezvládly. Přesto si zaslouží pochvalu za dobrý výkon.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Saska 18%
3. František Obešlo 6%


0

Velmi složitý víkend z pohledu počasí, které všem týmům jejich zápasy pořádně zkomplikovalo. Nakonec vše ale poměrně dobře dopadlo a kolo se zvládlo. Několik zápasů se sice zrušit muselo, ale většina byla úspěšně dohrána. Tedy, jak pro koho, když mluvíme o označení "úspěšně". Nicméně, sestava kola byla zdárně vytvořeno, hlasování proběhlo hladce a žádné víkendové komplikace nám nezabránili ve středečním objevení nového vítěze naší proslulé ankety. Pojďme na vyhlášení. Bronz bere... František Obešlo (TJ Lomnice). Stříbro putuje za... Jiřím Saskou (FK Bukovany) a zlato získal... František Žába (FK Bukovany).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.