Hráčem 5. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 11.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Melichar

61%

Nejvíce hlasů si vysloužil hořický Jiří Melichar. Hořická Jiskra se o víkendu mohla radovat z první výhry v Krajském přeboru, když zvítězila 3:1 na hřišti Dobrušky. K vítězství nasměroval svůj tým právě Jiří Melichar, který vstřelil první dva góly Jiskry. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Moník 22%
3. Tomáš Prorok 10%


0

Třetí místo v anketě o Hráče kola obsadil obránce Vysoké Tomáš Prorok. Vysoká se proti Novému Městu dlouhou dobu nedokázala prosadit. Bezgólový stav trval až do sedmdesáté čtvrté minuty, kdy cestu svým spoluhráčům ukázal Tomáš Prorok, který otevřel skóre. Na obránce Vysoké posléze navázali další dva spoluhráči a Vysoká porazila Nové Město 3:0. 

 

Druhý skončil gólman hradecké Slavie Jan Moník. Slavia ve druhém poločase ztratila jednobrankové vedení nad Libčany a v závěru mohla přijít o všechny body. V nastavení druhé půle totiž Libčany kopaly penaltu. V tomto okamžiku se však předvedl Jan Moník, který penaltu Libčan chytil a poslal zápas do penalt, ve kterých byla Slavia úspěšnější. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.