Hráčem Roční. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 06.07.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Lán

57%

Nejvíce hlasů získal obránce a kapitán hradecké Slavie Jakub Lán. Slávisté se během sezony prezentovali kombinačním fotbalem a zejména slabším soupeřům balon příliš nepůjčovali. To ale neznamenalo, že sešívaná obrana mohla na své polovině hrát kuličky. Do ofenzivy se zapojovaly i obranné řady Slavie a nejinak tomu bylo i v případě Jakuba Lána. Kapitán Slavie byl stabilním článkem obrany, která inkasovala devětatřicetkrát, do kolonky vstřelených branek pak přispěl šesti trefami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vojtěch Pražák 19%
3. Josef Mačí 11%


0

Třetí místo v hlasování o hráče roku obsadil brankář mistrovských Kratonoh Josef Mačí, který v uplynulém ročníku udržel nejvíc čistých štítů, když střelcům soupeře nedovolil skórovat hned v deseti utkáních. Kratonožský gólman byl navíc důležitým faktorem při penaltových rozstřelech a i díky němu vyhrály Kratonohy šest ze sedmi rozstřelů. 

 

I na druhém méstě se umístil hráč Kratonoh. Křídelník Vojtěch Pražák začal v sezonu ve Vysoké a během zimní přestávky se přesunul právě do Kratonoh. Zde se prezentoval jako neúnavné křídlo a na pozici tzv. wing-back se pohyboval po celé délce hřiště, vypomáhal v defenzivě a centrovanými balony podporoval ofenzivu Kratonoh. Díky útočné hře Kratonoh si tak Vojtěch Pražák mohl rozšířit svůj sedmigólový střelecký účet, který rozepsal ještě ve Vysoké. V Kratonohách přidal další góly a sezonu zakončil s dvanácti trefami. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.