Hráčem 22. kola, III. třída sk. A České Budějovice, se stává...

Datum kola: 18.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Čestmír Alexa

41%

Mužstvo Mokrého na jaře sbíralo jeden bod za druhým a nakonec z toho bylo výborné druhé místo. Svou měrou k tomu přispěl i svými výkonu Čestmír Alexa, který v obraně diriguje své spoluhráče. Nejinak tomu bylo v posledním kole na půdě Chrášťan, Mokré po sedmé na jaře neinkasovalo více jak jednu branku a dovedlo zápas k úspěšnému konci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Vladimír Valenta st. 24%
3. Lukáš Ponec 13%


0

Jména posledního Muže kola pro sezony 2015/2016, už známe. Pořadí, ale projdeme pěkně postupně od třetího místa. Na něm skončil zástupce postupujícího Týna B Lukáš Ponec, který v zápase na hřišti Bukovska byl u všech branek svého týmu, když tu poslední z penalty vstřelil sám. Druhou příčku obsadil nestárnoucí Vladimír Valenta starší, který naskočil do druhého poločasu proti Pištínu a hned po třech minutách vstřelil branku. Jasně tak demostroval svým oběma synům, kteří s ním nastupují v jednom týmu, jak se má zakončovat. Vítězem se pak stal s velkým náskokem Čestmír Alexa z Mokrého.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.