Hráčem 25. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 04.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Ryšavý

48%

Dalším hráčem Okříšek, který vyhrál anketu, je jeden ze dvou hráčů tohoto týmu, kteří nosí na zádech jméno Ryšavý. Radek byl v  zápase s Chotěboří oceněn jako nejlepší hráč domácích, po zásluze se tak dostal do sestavy a díky velké podpoře tábora okříšských hráčů a příznivců vyhrál. Vy se již teď můžete těšit na náš rozhovor! Opět mi můžete posílat dotazy na marek.pavlis@fotbalunas.cz - do čtvrteční 16h.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Krčál 19%
3. Jindřich Adamec 13%


0

 

Za námi je hlasování o hráče 25. kola KP Vysočiny a i v něm platilo pravidlo, které se potvrzuje týden co týden téměř dva měsíce. Totiž, že pokud je v sestavě někdo z Okříšek, pak vyhrává naší anketu právě on! V předposledním kole se do sestavy dostal Radek Ryšavý a přesvědčivě zvítězil. Dostal necelou polovinu vašich hladů, 48 % a nechal tak zbytek sestavy daleko za sebou. Druhý v pořadí skončil se ziskem 19 % meziříčský záložník Daniel Krčál. Na stupně vítězů je doprovodí světelský mág v brance Jindřich Adamec, kterého jste za jeho výkony z posledních kol ocenili 13% hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.