Hráčem 23. kola, III. třída sk. A Vyškov, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Čestmír Malcher

49%

Lysovickému mužstvu se v jarní části sezóny nedaří a rychlý návrat do okresního přeboru se pravděpodobně již konat nebude. Čestmír Malcher nastupoval v úvodu jara v záloze, ale v poslední době jej trenér Zdeněk Gryc přesunul do středu obrany, kde hraje před zkušeným Lubošem Šmerdou. Sám ve svých třiceti letech již patří mezi zkušené hráče a jeho přítomnost v obraně, mužstvu pomohla. V sestavě kola se objevuje podruhé a tentokrát mu hlas poslalo obrovské množství fanoušků. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Kristek 45%
3. Tomáš Vojtek 3%


0

Velký boj mezi fanoušky se odehrával i v průběhu hlasování o hráče 23. kola naší soutěže. Tentokrát se dokázali prosadit příznivci lysovického mužstva a svého favorita Čestmíra Malchera posadili na pomyslný trůn hráče kola. Znovu hlasoval velký počet fanoušků a 49% z nich poslalo hlas lysovickému hráči. Na druhém místě se umístil komořanský Jaroslav Kristek se 45% hlasů a třetí skončil rychtářovský obránce Tomáš Vojtek se 3% vašich hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.