Hráčem 22. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Libor Fiala

49%

Brankář SK Huhtamaki Okříšky se stal pátým(v sezóně celkově šestým) hráčem v řadě svého klubu, který získal nejvíce hlasů a ovládl tak  naší anketu! Vítězství si připal po výhře svého týmu v Havlíčkově Brodě. Místní B tým ještě na jaře neskóroval a o to víc již chtěl uspět. Libor Fiala si tak minimálně v úvodní části na nedostatek práce stěžovat nemohl. Svůj tým opakovaně podržel a nedovolil mladíkům v dresu domácích protrhnout střeleckou smůlu. Velkou měrou se tak přičinil o vítězství svého týmu a po zásluze se dostal do ideální jedenáctky, ze které vyšel jako vítěz. Znamená to, že popáté za sebou budeme zpovídat hráče Okříšek. Na řadu věcí jsme se již v tomto klubu ptali, ale pokud by vás zajímalo něco, co jsme tu za ten poslední měsíc s hráči Okříšek neprobrali, můžete nám posílat dotazy pro Libora na adresu marek.pavlis@fotbalunas.cz. A to do čtvrteční 14h. My se následně za vás zeptáme :)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaromír Vopršal 23%
3. Jan Pohl 11%


0

Sázkařskou terminologií lze říct, že se naplnily papírové předpoklady tipérů a favorit nezaváhal. Otázka je, jak veliký by byl kurz na vítězství hráče Okříšek, když tento klub uspěl v 4 posledních anketách.. Vítězem a Hráčem 22. kola se tedy stal brankář Okříšek Libor Fiala, a to vcelku jasně. Získal téměř polovinu hlasů(49%) a v poklidu vyhrál. Druhý v pořadí Jaromír Vopršal z Přibyslavi obdržel 23% došlých hlasů - jeho ztráta na vítěze tudíž byla velká. I další odestup byl patrný, neboť třetí Jan Pohl z Velké Bíteše obdržel 11%. Všem medailistům gratulujeme...

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.