Hráčem 20. kola, Okresní přebor Jihlava, se stává...

Datum kola: 01.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



František Smejkal

46%

Zkušený František Smejkal se prosadil v zápase proti Puklicím po delší době. Jeho vedoucí gól z penalty nasměřoval Beranov k dalším třem bodům, které by mohli pomoct v postupu do vyšší soutěže. Jak hodnotil zápas samotný aktér? Byl určený na penaltu? Nejen toto, ale mnohem více se dozvíte v pátečním rozhovoru s hráčem 20. kola okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Zima 39%
3. Petr Mach 9%


0

Další hlasování o hráče kola nám právě skončilo. Tentokráte to byl tuhý boj do poslední minuty, ale pěkně od začátku. Zlepšených výkonů Nadějova si všimli i čtenáři našeho portálu, když poslali 9 % hlasů Petru Machovi, což stačilo na třetí místo v naší anketě. O druhé, respektive první místo se strhl lítý boj o každý hlas. Druhé místo nakonec ukořitil batelovský Michal Zima, který získal 39 % hlasů, což by jindy možná stačilo i na vítězství. Vítězem se nakonec stal František Smejkal z Velkého Beranova, který získal 46 % hlasů, rozhovor s ním přineseme v pátek. V tomto kole pro zajímavost poslali čtenáři úctyhodných 692 hlasů!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.