Hráčem 16. kola, III. třída sk. B Karlovy Vary, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Staněk

86%

Náš vítěz si vysloužil mnohem víc než sedm procent a ostatní hráče nechal daleko za sebou. Vysloužil si obdivuhodných 86% - téměř většinu hlasů. Mladíček, který dostal konečně svojí příležitost v A týmu. Nesešlo se dost hráčů, a tak trenér Červenka Vít byl nucen sáhnout mezi mladíky. Mladík Staněk Patrik neměl lehkou roli. Nastupoval proti lídrovi tabulky Verušičkám. Přes to se dokázal ve 49. minutě prosadit a pomoct dotáhnout tento boj do vítězného konce 2:1, kterým Verušičky sesadily z první pozice v tabulce. Zasloužený vítěz kola Patrik Staněk!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Nagy 7%
3. Jiří Štádler 7%


0

Mezi tři nejlépe ohodnocené hráče 16. kola patří Patrik Staněk, Jakub Nagy a Jiří Štádler. Poslední dva zmiňovaní jsi vysloužili každý po sedmi procentech. Jakub Nagy za svůj hatrcik, kterým pomohl k snadné výhře Stanovicím nad Otročínem. Svého soupeře rozstříleli 9:3. Jiří Štádler šel do zápasu v 69. minutě a svým posledním gólem zápasu upravil výsledek na konečných 3:0 proti Teplé. Možná si nevysloužil sedm procent za gól, ale za oslavu, kterou po gólu předvedl.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.