Hráčem 11. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Hilko

42%

Oloví se na jaře herně hodně zvedlo a hraje pohledný a nebezpečný fotbal. A David Hilko je jednou z ústředních postav tohoto úspěchu. Už v minulém kole mu k výhře příliš nechybělo a velmi dlouho to vypadalo, že také zvítězí, ale nakonec jej o zlato připravil jeden z jeho spoluhráčů. Tentokrát už se však David dočkal a bez větších potíží tak zajistil již třetí olovský triumf v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Bock 37%
3. Štěpán Dubaj 13%


0

Oloví pokračuje v nasazenénm hlasovacím tempu. Ani tentokrát totiž fanoušci tamního celku nedali zbytku startovního pole šanci. S drobným náskokem tak ovládl sestavu kola David Hilko, za nímž jen s těsnou ztrátou skončil Daniel Bock (oba SK Oloví). Třetí místo pak zbylo s velkou ztrátou na Štěpána Dubaje (Baník Královské Poříčí). Už potřetí v řadě se tak náš portál dočkal vítěze z týmu Oloví, které ale i přes skvělé hlasovací zázemí nyní jistě trochu mrzí fakt, že nedokázal postoupit do boje o postup a zůstává v pětici poražených.

 

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.