Hráčem 13. kola, IV. třída sk. A Beroun, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Helebrant

44%

Střední záložník a zástupce kapitána z týmu ENDECO Zdejcina. V posledním zápase se jednou trefil do branky protihráče. Tým Zdejciny, ve kterém hraje, vede tabulku o 13 bodů. Za tuto sezonu ještě nebyli poraženi. V posledním zápase se ale bohužel zranil a tak uvidíme, kdy se objeví znova na hřišti, aby mohl vstřelit další goly pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Šafránek 33%
3. Milan Chovančík 11%


0

Je tady středa a s ní jako obvykle vyhlášení hráče 13. kola IV. třídy sk. A Beroun. Stal se jím již podruhé Lukáš Helebrant z prvního týmu tabulky ENDECO Zdejcina. V posledním zápase dal Lukáš Helebrant gol a jeho tým vyhrál na hřišti Všeradic výsledkem 1:2 . Dnešnímu výherci dali naši čtenáři největší počet hlasů, za ním skončil na druhém místě Martin Šafránek a na třetím Milan Chovančík, oba také z týmu ENDECO Zdejcina. Všem hráčům gratulujeme.

 

Už zítra na našem portálu fotbalunas.cz najdete tipy experta na nadcházející 14.kolo. V pátek pak vyjde rozhovor s vítězem hlasování o hráče kola, Lukášem Helebrantem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.