Hráčem 16. kola, III. třída sk. A Vyškov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Šimáček

42%

Stačí rychlý pohled na tabulku a hned uvidíte, že mužstvo Komořan dostává velmi málo branek. O gól lépe je na tom jen mužstvo Pustiměře. Zásluhu na dobré obranné hře mají samozřejmě kromě trenéra, všichni hráči, ale určitě největší podíl má sehraná dvojice stoperů,  David Skřivánek a Tomáš Šimáček. Posledně jmenovaný se podle počtu vašich hlasů stal hráčem 16. kola naší soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Švéda 17%
3. Martin Pavlík 17%


0

V podzimní části soutěže jsem mohl rozhovor s hráčem kola připravovat již v neděli, protože bylo samozřejmé, že vítězem hlasování se stane hráč Komořan. V prvním jarním kole se komořanští fanoušci ještě úplně neprobudili, ale v tomto kole opět suveréním způsobem zvítězil Tomáš Šimášek, opora zadních řad komořanského mužstva, který získal 42% všech hlasů. Na druhém místě stejně jako minulém kole skončili dva hráči se stejným počtem hlasů. Zdeněk Švéda z Opatovic a Martin Pavlík z Moravských Málkovic, kteří získali po 17% vašich hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.