Hráčem 14. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 26.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Barth

34%

Nejen první jarní kolo, ale také první jarní Sestava kola je za námi a vaše hlasy rozhodly o tom, že nejlepším hráčem 14. kola I. A třídy se stal merklínský expres Michal Barth. Dvakrát dokázal utéct obraně Františkových Lázní a dvakrát poslal míč za brankářova záda. I díky jeho trefám získal Merklín plný počet bodů. Barth získal 34 % hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Tichý 29%
3. Vlastimil Svoboda 16%


0

Druhá příčka patří nejlepšímu hráči podzimu a to Petru Tichému, obránci Chyše. Ten navázal na výkony, které ho zdobili ve druhé polovině roku 2015 a v zápase proti Hroznětínu navíc vstřelil svoji první branku v dresu Sokolu. Tichý od vás získal 29 % hlasů.

 

Třetí pozici pak vybojoval Vlastimil Svoboda. Útočník ašské Jiskry nezapomněl střílet góly ani v roce 2016 a proti Trstěnici se prosadil rovnou dvakrát. Na svém kontě má už úctyhodných třináct gólů a nachází se na páté pozici všech střelců. Svoboda získal 16 % hlasů. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.