Hráčem 15. kola, Okresní přebor Jihlava, se stává...

Datum kola: 27.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Richard Ganzwohl

46%

Richard Ganzwohl se stal vítězem ankety o hráče 15. kola, když získal 46 % hlasů. O víkendu zaznamenal další dvě branky, čímž nasměroval svůj tým k důležité výhře na hřišti Batelova. Jak viděl těžký zápas v Batelově? A jak padly obě jeho branky? Kolik bodů bude dle něj stačit na postup do I. B třídy? Odpovědi nejen na tyto otázky se dočtete v pátečním rozhovoru s Richardem Ganzwohlem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Matějíček 16%
3. Jakub Špejtek 10%


0

Hlasování o hráče 15. kola okresního přeboru je u konce. Na bronzové pozici se umístil nováček v sestavě kola, Jakub Špejtek z Jamného, který si svým dobrým výkonem v brance vysloužil 10 % hlasů. Druhé místo obsadil jeho spoluhráč a střelec jediného a vítězného gólu - Martin Matějíček, který obdržel 16 % hlasů. Vítězem se stal jiý poněkolikáté hráč Velkého Beranova a současný nejlepší střelec soutěže - Richard Ganzwohl, tentokráte získal 46 % hlasů. Rozhovor s vítězem přineseme tradičně v pátek.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.