Hráčem 17. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 19.03.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radek Zach

36%

Tatran Rakovník o víkendu dobyl hřiště Horních Měcholup a obrovskou zásluhu na tom má brankář Radek Zach, který v prvním poločase zlikvidoval dvě skvělé příležitosti domácích fotbalistů, aby po přestávce vzápětí vstřelil vítězný gól výstavní ranou do šibenice David Gögh. Oba hráči byli zvoleni muži zápasu, ve kterém nakonec Tatran zvítězil 2:0 a odvezl si domů plný bodový zisk. Radek Zach se stal prvním brankářem, který po zimní přestávce získal ocenění Hráč kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Kamil Zelenka 16%
3. Petr Nový 14%


0

Antonín Hrdina z Meteoru Praha udělal čest svému týmu, když v zápase na hřišti Litoměřic vystřelil svému týmu čtvrthodiny před koncem bod za remízu 1:1. V dresu hostujícíh celku sehrál důležitou roli střídající Kamil Zelenka, který ihned po svém příchodu na hřiště vymeslel gólovou přihrávku a na zisku jednoho bodu má taktéž velký rukopis. Zelenkův výkon nezůstal bez odezvy a v anketě o Hráče kola skončil na druhém místě.

 

Josef Čížkovský a Petr Nový odehráli proti Vilémovu skvělé utkání. Oba dva měli prsty v několika zajímavých brankových příležitostech a oba dva se nakonec dokázali jednou gólově prosadit. Druhý jmenovaný Petr Nový se stal zásluhou Vašich hlasů třetím nejlepším hráčem 18. kola Divize B, což je určitě skvělý počin.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.