Hráčem Podzimu, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 26.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Tomáš Švehla

40%

Brankář vedoucích Katovic, který táhne celý tým. Říká se, že v dnešním fotbale je post brankáře mnohem důležitější, než dříve. Pokud tomu opravdu je pravdou, pak mají Katovice velké štěstí. Švehla se v sestavě podzimu objevuje za svou vyrovnanost. Na postu brankáře byla přitom největší konkurence.

Slovo spoluhráče Tomáše Hajduška: Pro mě jasně nejdůležitější a nejužitečnější hráč mužstva. Dokázal nás podržet v mnoha zápasech. Vlastně nastartoval naše vítězné tažení, když v Dražicích za stavu 1:0 pro nás chytil penaltu Kromkovi. Skvělý byl také v podzimních šlágrech proti Jankovu a Oseku a dalších x utkáních. 7 čistých kont hovoří za vše. Silný především v soubojích jeden na jednoho a hře nohama. Díky posilování se také výrazně zlepšil ve vzdušných soubojích, kde výškový deficit nahrazuje velkou dynamikou a sílou v celém těle.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Antoš 29%
3. Petr Hovorka 17%


0

Přinášíme vám výsledky o hráče podzimu, kterým se po dvou měsících hlasování stal brankář vedoucích Katovic Tomáš Švehla, jenž nakonec souboj o první místo ovládl s dostatečným náskokem. 

Druhé místo: Tomáš Antoš

Mladý obránce Hluboké nad Vltavou, který má snad patent na krásné branky. Síť rozvlnil dohromady čtyřikrát a vždy se jednalo o nádherný gól. Loni se o něm začínalo vědět, dnes už všechny týmy v kraji vědí, že na Hluboké působí. Společně se Stanislavem Legdanem tvoří na Hluboké skvělou stoperskou dvojici, kterou chválí i trenér Wohlgemuth.

Slovo trenéra Marka Wohlgemutha: Tomáš udělal největší pokrok ve výkonnosti za ten rok a půl, co u týmu jsem. Maká a to se potom odráží v zápasech, kde se pro mě stal nepostradatelným. Má dobrou střelu, je rychlý, dynamický, společně se Standou Legdanem, jenž je zase jiným typem hráče tvoří výbornou stoperskou dvojici.

 

Třetí místo: Petr Hovorka

Poslední z party katovického lídra, který se nachází v nominaci o hráče podzimu. Střelecký tahoun týmu, který se navíc stará i o tzv. černou práci, pere se v soubojích a jak nám prozradil spoluhráč Tomáš Hajdušek, v jednom utkání nastoupil i na neobvyklém postu krajního beka.

 

Slovo spoluhráče Tomáše Hajduška: Velký bijec, který se pere na hrotu útoku a na hřišti by třeba překopl klandr, kdyby to bylo pro dobro týmu. Strhává na sebe pozornost obrany a vytváří tak prostor ostatním útočným hráčům. Vyhrává hlavičkové souboje, takže skvělý v situaci, když je potřeba ulevit si dlouhým nákopem. Nesobecký hráč, na Rudolfově musel zaskočil v nouzi na pravém beku a hrál tam výborně. A to i s poměrně vážným zraněním.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.