Hráčem Podzimu, III. třída sk. A České Budějovice, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Hála

59%

Třetí místo obsadil zástupce Černého Dubu Michal Švercl. Střední záložník, který je nepostradatelným článkem svého týmu. Při podzimní mizérii Černého Dubu patřil k nejlepším hráčům a v jarní části bude určitě patřit k lídrům týmu, který potáhne spoluhráče k vyšším příčkám tabulky. 

Druhé místo obsadil obránce Chrášťan Miroslav Jedlička. Mladý bek předváděl v obranné činnosti výborné výkony a nebál se ani zaútočit. Na jaře bude chtít nejen on, ale i jeho spoluhráči nahánět vedoucí Týn B.

Největší počet hlasů ve III. třídě skupiny A, získal Jan Hála z Žabovřesek. Kapitán a lídr týmu byl na podzim pravým tahounem svého mužstva. Výborně si organizoval obranu a v každém zápase šel příkladem svým spoluhráčům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Jedlička 30%
3. Michal Švercl 4%


0

Dlouhé zimní hlasování o Muže podzimu dospělo do finálního rozuzlení. Trojici hráčů, kteří získali nejvíce hlasů Vám nabídneme v níže uvedeném článku. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.