Hráčem Podzimu, Okresní přebor Jindřichův Hradec, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Miloslav Anichober

68%

Hráčem podzimu Okresního přeboru se stal Miloslav Anichober ze Staré Hlíny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Čapek 19%
3. Martin Bodlák 5%


4

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám i vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 2. 2016 12:28
Na přání hráčů Roman Poborský a Libor Dvořák jsme jim odebrali všechny hlasy.
Zároveň chceme říct, že vyjádření pana Poborského striktně odmítáme. Vždyť portál fotbalunas.cz vznikal pro vás všechny, protože zájem o amatérský fotbal byl nulový. Proč bychom měli někoho chtít prosazovat.
Bohužel jste byli zřejmě obětí nějakého vtipálka, protože jak pan Poborský, tak pan Dvořák říkají, že s tím nemají nic společného.
Tímto to považujeme za uzavřené, ale pachuť z toho celého v nás zůstane.
Snad už nic podobného nebude nutné řešit.
Přejeme všem, aby se jim ve zbytku sezoně dařilo.
fotbalunas.cz
3. 2. 2016 16:37
Hráče Libora Dvořáka a Romana Poborského tímto žádáme, aby nás kontaktovali na email info@fotbalunas.cz a připojili své číslo. Po ověření, že chtějí být z této soutěže staženi, pak tak učiníme. Ze sestavy vymazáni nebudou, protože tam se dostali na základě svých výkonů. Budou jim ale odstraněny hlasy. Nikdo nechtěl, aby to dopadlo takto. Jde o fotbal, o sport a je smutné, že to vyústilo až v nařčení, že to fotbalunas.cz dělal záměrně. Tímto situaci považujeme za uzavřenou a jakmile se pobavíme přímo s hráči, pak vás budeme informovat o výsledku.
3. 2. 2016 16:15
Redakce: Prosím Vás pěkně, když Vás pan Poborský žádal, abyste ho z Vámi předem připravené zábavy vynechali, proč jste mu nevyhověli? Koneckonců pod tíhou argumentů i pan Dvořák uznal, že kolem jeho vítězství se šíří puch jak kolem 3 dni staré krysy a požádal Vás, abyste vítězem ustanovili p. Anichobera, tak proč pořád jedete tu Vaši připravenou šarádu? Kdo na tom má zájem? Pro ostatní: doporučuji diskuzi pod sestavou, je to zajímavé a uděláte si obrázek o redakci a jak to v této soutěži chodí.
3. 2. 2016 15:33
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec
Roman Poborský
Žádal jsem redakci, aby bylo moje jméno z této taškařice vynecháno.
Děkuji, Roman Poborský.