Hráčem 15. kola, Divize sk. B, se stává...

Datum kola: 14.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Denis Egrt

61%

Vítězem poslední ankety o Hráče kola se v Divizi B stal Denis Egrt, který v dresu Lovosic odehrál velice slušný zápas a gólem přispěl k vítězství svého týmu na hřišti Baníku Souš. Lovosice zvítězily po penaltovém rozstřelu 2:1 a do jarní části soutěže budou vstupovat na prvním místě s pětibodovým náskokem na druhé SK Kladno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Markuzi 16%
3. Stanislav Skořepa 11%


0

Jan Markuzi v Lounech krátce před koncem prvního poločasu čtvrtý gól svého týmu a pojistil tak jeho vítězství. Horní Měcholupy vyhrály v Lounech nejen zásluhou jeho gólu, ale také spolehlivého výkonu. Jan Markuzi sice nedostal od Vás tolik hlasů, jako suverénní vítěz Denis Egrt, ale skončil na pěkném druhém místě.

 

Trojici nejlepších hráčů posledního 15. kola v podzimní fázi soutěže 2015/16 uzavírá Stanislav Skořepa, který zachránil Kladno od porážky na hřišti Meteoru Praha, když šest minut před koncem zápasu vyrovnal na konečných 2:2 a poslal utkání do penaltového rozstřelu. V něm sice hosté neuspěli, zásluhou Stanislava Skořepy ovšem získali alespoň bod.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.