Hráčem 10. kola, IV. třída sk. A Beroun, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Helebrant

61%

Střední záložník a zástupce kapitána týmu ENDECO Zdejcina. V posledním zápase vstřelil tři góly a zapsal si tak hattrick. Jeho tým vede tabulku, za podzimní část jsou neporaženi a tomu výrazně pomohl právě i Lukáš Helebrant. Jeho hra je taktická a plná kliček. Na své pozici odvádí skvělou práci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Chovančík 17%
3. Martin Šafránek 9%


0

Je středa a s ní vyhlášení hráče desátého kola IV. třídy skupiny A, stal se jím Lukáš Helebrant z fotbalového týmu ENDECO Zdejcina. V posledním zápase dal hráč Helebrant hattrick. Zdejcina vyhrála na domácím hřišti nad Tetínem B výsledkem 7:1. Čtenáři našich stránek dali vítěznému hráči 61% hlasů. Na druhém místě se stejně jako minule umístil Milan Chovančík se 17% , útočník Zdejciny. Na třetím místě s 9% hlasů se umístil vítěz minulého hlasování o hráče kola, brankář týmu ENDECO Zdejcina Martin Šafránek. Všem hráčům gratulujeme.

 

Již zítra na našem webu www.fotbalunas.cz najdete tipy experta na poslední, jedenácté kolo podzimní části. A v pátek vyjde rozhovor s vítězem hlasování, Lukášem Helebrantem.

 

POZOR!! Již 5.11 vyjde sestava podzimu kde budete moci hlasovat o hráče podzimní části.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.