Hráčem 13. kola, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 31.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Štěpán Havel

30%

Ani Šest gólů nepomohlo Milanovi Ujcovi, aby se stal hráčem kola. Dalo mu to akorát na třetí místo. I když je pravdou, že o prvním místě rozhodlo pár hlasů navíc. Hráčem kola se stal Štěpán Havel z týmu FKP Turnov. Štěpán nastoupil až do druhého poločasu. Jeho dva góly rozhodly o vítězství Turnova ve Dvoře Králové.

S Štěpánem Havlem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Richard Ráb 25%
3. Milan Ujec 15%


0

Na druhém místě se umístil Michal Ráb z Ústí nad Orlicí. Tento mladý útočník, který z pracovních důvodů řádí hlavně za béčko v 1. A třídě, znovu pomohl gólem. Svojí aktivitou v prvním poločase a v úvodu druhého, byl největším nebezpečím pro obranu soupeře. A to mu ještě jednu nadějnou šanci v prvním poločase a další gól v úvodu druhého poločasu vzal pomezní.

Třetí příčku obsadil Milan Ujec ze Živanic. Dalo by se ve zkratce říct Milan Ujec - Litol 6:0!!! Tolik gólů vstřelil Milan do sítě Litole a jednoznačně se tak stal mužem zápasu.

Další hlasování o hráče kola nás čeká od pondělí 9.11. do středy 22.11. do 11:59 hod.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.