Hráčem 9. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dmytro Tynkov

63%

Neskutečné. To, co v aktuálním ročníku předvádí celek TJ Sokol Benešov nad Černou, opravdu nemá obdoby. I tentokrát počet zaslaných hlasů jasně přesáhl hranici pěti stovek a drtivou většinu z nich zaznamenal značně agilní tvůrce benešovské hry, forvard Dmytro Tynkov.

 

Právě k onomu členu týmové ofenzivy se nejvíce přikláněla chvála vedoucích článků klubu. Na hřišti byl jedním z nejviditelnějších hráčů a sám připravil téměř vše, z čeho spoluhráči těžili. Mimo to se osobně zapsal do gólových statistik, když bez jediného problému proměnil pokutový kop a pomohl tak k pětigólovému deklasování soka.

 

Tradiční rozhovor přineseme nejpozději v pátek a rozhodně se bude nač těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Přívratský 19%
3. Ondřej Dědič 11%


0

Obrovská iniciativa Benešova nad Černou, jež vedla k dalšímu anketnímu kralování, byla k vidění již opakovaně. Tentokrát se o druhé místo zasloužil čtyřnásobný střelec Stanislav Přívratský. Jeho jméno už není v sestavě kola a následném vyhlášení cizím pojmem a krom jednoho vítězství je to již několikáté umístění v nejúspěšnějším triu. Onen kanonýr aktuálně třetího mužstva v tabulce na vrchol žebříčku střelců. Nyní je pouhou otázkou, zda se zaslouženého úspěchu dočká v posledním podzimním kole nebo bude figurovat až po zimní přípravě.

 

Velice úspěšný v naší anketě je také TJ Dynamo Světlík. Právě onen fotbalový klub zaznamenal již nejeden úspěch v čele s kanonýrem Ondřejem Dědičem. Nejprve je tento ostrostřelec v tabulce nejlepších exekutorů na nejvyšší příčce, nadále tým vede soutěžní tabulce jako lídr a podzimní část ročníku také bez pochyby vyhraje. Neméně důležitým úspěchem je i postavení v sestavě kola, kde figuruje zejména sám Dědič, jenž již okusil vítězství a vlastně do své sbírky přidal i dvě další umístění a ne jednou.



Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.