Hráčem 9. kola, IV. třída sk. A Beroun, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Šafránek

50%

Hráč týmu ENDECO Zdejcina. V týmu nastupuje jako brankář, v této sezoně má tři vychytané nuly v řadě. Dva zápasy musel vynechat kvůli zranění, ale v posledním již nastoupil a za svá záda pustil pouze jeden gól. Se svojí výškou, 207 centimetrů, odvádí v bráně skvělou práci a pro soupeře skoro nepřekonatelnou překážku. Jeho tým je první v tabulce a díky bodovému náskoku může Zdejcina slavit titul podzimního mistra, čemuž výrazně pomohl i Martin Šafránek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Chovančík 24%
3. Miroslav Záruba 12%


0

Hráčem deváteho kola IV. třídy skupiny A se stal Martin Šafránek, brankář týmu ENDECO Zdejcina. Poslední zápas sehrál tým Zdejciny na hřišti Osova, hra skončila výsledkem 1:5 . V hlasování mu čtenáři naši stránek dali 50% hlasů. Na druhém místě skončil Milan Chovančík s 24% ,  ten si v posledním zápase připsal hattrick a na třetím Miroslav Záruba 12% , oba také z týmu ENDECO Zdejcina. Všem hráčům gratulujeme.

V tomto kole byl celkový počet hlasů pro jednotlivé hráče 103 hlasů. Jak je zvykem, zítra na našem webovém portále www.fotbalunas.cz vyjdou tipy experta a v pátek rozhovor s vítězem hlasování o hráče kola, Martinem Šafránkem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.