Hráčem 12. kola, Divize sk. C, se stává...

Datum kola: 25.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Tobiaš

39%

Toto 12.kolo nám přišel neuvěřitelný počet hlasů a byla to veliká bitva až do konce. Nakonec těsné prvenství uhájil Ondřej Tobiaš z Trutnova. Ondřej už v minulém kole, kdy naskočil za zraněného Křižoviče, podal vynikající výkon. V zápase s Jaroměří svůj výkon ještě povýšil a z pozice pravého beka patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

S Ondřejem Tobiašem Vám v nejbližší době přineseme rozhovor

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Vaníček 23%
3. Radek Korba 17%


0

Na druhém místě se umístil Jakub Vaníček ze Dvora Králové. Jakub si užíval zápas v Novém Boru. Přiváděl k zoufalství střelce domácích, a díky němu nakonec uhrál Dvůr v Boru remízu. Navíc Jakub chytil i penaltu v rozstřelu a měl tak lví podíl na dvoubodovém zisku jeho týmu.

Třetí příčku obsadil Radek Korba z Olympie Hradec Králové. Asi málo takových zápasů zažil Radek ve své kariéře, jako byl ten s Litolí. Na demolici tohoto týmu se podílel vstřeleným hattrickem.

Čekají nás poslední tři hlasování o hráče kola. To následující si můžete užít od pondělí  2.11. do středy 4.11. do 11:59.hod

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.