Hráčem 8. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Benda

46%

 Benešov nad Černou opět ovládl anketu o hráče kola, když také tentokráte rekordní počet hlasů připadá ve prospěch jeho iniciativě. Největší úspěch zaznamenal již podruhé David Benda, kterýžto svým výkonem na hřišti přesvědčil čtenáře, že právě on je tím pravým adeptem.

 

 

Čtyřicet šest procent z téměř šestistovkového množství hlasů si vydobyl právě tento záložník a ve svém kádru je prvním mužem, který dokázal v sestavě kola kralovat opakovaně. Ze své druhé nominace tak pro sebe vydřel druhé vítězství.

 

 Tradiční rozhovor přineseme nejpozději v pátek a rozhodně se bude nač těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Štefan Marek 32%
3. Ondřej Dědič 9%


0

Onu skutečnost, že v naší anketě TJ Benešov nad Černou opravdu kraluje, potvrzuje také druhé umístění. V závěsu za svým spoluhráčem a kolegou ze zálohy s dvaatřiceti procenty figuruje letošní posila, nesoucí jméno Štefana Marka, která ještě v loňském ročníku brázdila okresní trávníky o soutěž výše za mužstvo FK Dolní Dvořiště. Právě tito záložníci tak odvedeným výkonem přesvědčili vedoucí články klubu, ti je následně nominovali se sestavy aktuálního kola a získání potřebného počtu hlasů se již posléze mohlo zdát pouhou formalitou. A právě ta je tou správnou prací pro místní fanoušky.

 

Po tom, co v uplynulém týdnu zvítězil, mohl o přízeň čtenářů a fanoušků opět bojovat kanonýr a prozatimní král střelců III. třídy Ondřej Dědič. V posledním zápase na hřišti Holubova totiž jeho tým TJ Dynamo Světlík nastřílel hned úctyhodných sedm gólů, přičemž se o všechny postaralo duo, přezdívané jakožto dvojčata, Dědič s Novotným. Oba si vysloužili nominaci a úspěšnější byl právě prvně jmenovaný útočník, kterýžto se zaskvěl hattrickem a ve své imaginární sbírce tak má všechna tři důležitá umístění, o kterých se píše. Nutno dodat, že jeho tým nyní působí nejen na samém vrcholu tabulky, ale také se může pyšnit nejúspěšnější ofenzivou a zároveň nejlepší obranou.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.