Hráčem 9. kola, III. třída sk. B Karlovy Vary, se stává...

Datum kola: 18.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Pavlík

40%

Ze zmíněného duelu vyšel jako vítěz hostující celek z Útviny, která zvítězila hlavně díky téměř bezchybné obrané práci v čele s Jiřím Pavlíkem. Takový výkon by od obránce bohatě stačil. Ovšem, Pavlík Jiří o víkendu ukázal svou univerzálnost, kdy nejen, že předváděl výbornou obranou práci, ale také si připsal gól, který výrazně pomohl k výhře 3:2. Po takovémto hráči touží nejeden tým. Vítězi gratulujeme. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Bauer 20%
3. Filip Duda 20%


0

Velmi vyrovnaná jedenáctka 9. kola, kde se strhl krvelačný boj o to, kdo se bude moci pochlubit tím, že vyhrál nejlepšího hráče kola. S nejvíce hlasy skončil hráč Jiří Pavlík z Útviny, která se o víkendu postavila Bochovu B, ve kterém účinkuje hráč Filip Duda, který v naší anketě skončil na druhém místě společně s Janem Bauerem. Filip Duda si v duelu připsal jednu branku. Janu Bauerovi jeden gól nestačí a v domácím zápase se trefil dvakrát a pomohl svému týmu k výhře 4:0. Všem hráčům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.