Hráčem 7. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Dědič

40%

Oproti minulému týdnu byl počet hlasujících čtenářů propadem, jenže se stále drží nad dosavadní průměrnou hranicí. Nejvyšší počet aktivních příznivců a fanoušků podpořilo kanonýra mužstva TJ Dynamo Světlík a zároveň nejúspěšnějšího střelce celé okresní III. třídy, Ondřeje Dědiče. Ten byl po zranění značně zužován, když nemohl do zápasů nastupovat a pokud ano, jen jako střídající náhrada. Nyní se ale do základní sestavy vrátil a nadále se, jak je zvykem, projevuje, jako obávaný ostrostřelec.

 

 Nejpozději pátečního dne přineseme již tradiční rozhovor s vítězem, bez pochyby se máte na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Hůlka 17%
3. Radek Krahulec 12%


0

Že je Jakub Hůlka opravdu platným hráčem, to potvrzuje také fakt, že i přes tříbrankovou prohru může být on sám i jeho SK Holubov úspěšný. A právě jeden z oněch úspěchů je druhé místo v ideální jedenáctce kola, jenž vzešel z čerstvých výsledků. Hra tohoto kapitána v defenzivní činnosti sklízí pravidelně dobré ohlasy a jelikož holubovské ambice nemají malé cíle, jistě bude figurovat i nadále.

 

Magickou trojici nejlepších hráčů uzavírá jediný nominovaný brankář a to Radek Krahulec z týmu FC Lipno. O své místo se přihlásil opravdu hlasitě, když s čistým štítem zastavil rozjetý Benešov nad Černou a po dvou posledních neúspěších také vrátil lipenské fotbalisty na vítěznou vlnu. Nominovaný byl onen gólman již po několikáté, avšak na vítězství to stále nestačí. Třeba se nakonec poštěstí příště.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.