Hráčem 5. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 27.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Vnuk

33%

Jasně výmluvným výkonem, kterým bez pochyby zaujal, si o nominaci do ideální sestavy kola řekl onen záložník rezervního kádru Dynama. Byl jedním z dvou koní, které do ankety Vyšší Brod nasadil a k úspěchu dopomohl i fakt, že se svými spoluhráči dokráčel k prvnímu letošnímu vítězství a to nad silným Lipnem. Sám Pavel Vnuk okusil titul hráče kola už v loňském ročníku, tak dozajista ví, co ho nyní čeká.

 

   Během pátečního dne přineseme již tradiční rozhovor s vítězem a bez pochyby se máte na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Szojka 24%
3. Daniel Furik 16%


0

Druhé místo pro tentokrát patří Janu Szojkovi, jemuž se nad míru povedlo utkání na hřišti úřadujícího lídra tabulky. Svou defenzivní činnost tento zadák Benešova nad Černou odvedl na výbornou, čímž sám soupeř nedokázal udeřit vícekrát a sám jednatel Koždoň byl jeho hrou nadšen natolik, že jej bez debat nominoval do sestavy nejlepších jedenácti hráčů.

 

A na třetí, bronzové, pozici se umístil Daniel Furik. Agilní fotbalista a kmenový člen klubu FC Lipno byl dalším ze zúčastněných hráčů, kteří měli opravdu úspěšný den. Ačkoliv střelecké štěstí v podobě gólu nezaznamenal, po kolektivní dohodě byl zvolen hráčem utkání. V aktuálním ročníku již podruhé. S jeho nominací souhlasilo mimo jiné i šestnáct procent všech hlasujících fanoušků a čtenářů.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.