EXPERT TIP - 30.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 3.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Muzikant

Hráč FK Mohelnice a redaktor fotbalunas.cz v sekci MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Utkání se hraje až 17.5. To má áčko volno, takže může Sigma přijet hodně posílená. Myslím, že tento zápas hodně napoví, jak vyrovnaný bude souboj o prvenství. Pokud Sigma nevyhraje, tak i to Uničov podle mě už jistě pohlídá. Já věřím, že to domácí zvládnou a neprohrají. Navíc Sigma z venku body nevozí. Takže budu věřit že o gól Uničov zvítězí.

Tip experta: 0 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Hodně zajímavý souboj pátého s osmým týmem tabulky. Navíc týmy, které podávají na jaře výborné výkony. Kroměříž podruhé na jaře ztratí, ale bod si odveze.

Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Ani jeden z týmů nemá dobrou formu. Přece jenom na tom jsou trošku lépe domácí. Třebíč jsem viděl teď dvakrát po sobě hrát a nepřesvědčili mě. Otrokovice utkání doma zvládnou.

Tip experta: 1 83 - 0 - 17 %
Komentář experta:

Další zápas týmů, které nemají moc formu. Trochu lepší formu mají hosté, ale Vyškov čtyřikrát po sobě prohrál a určitě to není tým, který by měl pouze prohrávat. Před fanouškama doma bude chtít odčinit předešlá zaváhání a konečně zvítězí.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Slovácko bude moci využít hráčů z áčka a ti hráči nemají tolik pracovních povinností jako hráči hostů, takže by to pro ně měla být ve všední den výhoda. Navíc mají kvalitu a jsou silní na míči. Mají dobrou ofenzivu a výbornou defenzivu.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Další rezerva prvoligovéh klubu, která může využít posílení z áčka. Když si vzpomenu na utkání, které odehrál Zlín v Uničově se Štípkem, Bartolomeem, Fantišem a brankářem Dostálem v sestavě, vož jsou hráči, kteří byli v sestavě v poháru na Slavii, které Zlín vyhrál 1:0, tak si myslím že poslední tým tabulky, který nehraje v pohodě a vázne mu to v koncovce přehrají a budou minimálně o dva góly úspěšnější.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Velké Meziříčí se v posledních zápasech rozstřílelo. Výborně jim funguje spolupráce Demeter, Dolejš, Simr, Mezlík. Hlučín je na tom po rozpačitém začátku jara už dobře. Ale myslím si že ofenzivní kvalita domácích bude o gól lepší.

Tip experta: 2 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

V závěru jsme ztratili doma zápas s HFK. Líšeň naopak dotáhla ztrátu 0:2 s Otrokovicemi a navíc mohla zvítězit. Oba týmy chceme jít co nejdříve za jistotou záchrany. Pro nás by určitě nebyla velkým zklamání ani remíza, ale je to souboj o šest bodů. Tak budeme chtít vyhrát a odevzdáme tam vše. Věřím, že přivezeme hodně důležité tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lubomír Štus 2
2. Jaroslav Provaz 1
3. Petr Munduch 1
4. Patrik Bajer 0
5. Matej Kuncendorfer 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.