EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 30.4.2017

0

Víkendové kolo krajského přeboru nám zabídně tyto zápasy: Čeladná-Bílovec, Heřmanice-Orlová, Český Těšín-Šenov, Břidličná-Bruntál, Polanka-Háj ve Slezsku, Krnov-Dětmarovice, Bohumín-Frenštát pod Radhoštěm, Kobeřice-Vendryně. Velice zajímavý a napínavý bude hlavně boj o to, komu připadne Černý Petr, neboť spodek tabulky je hodně nahuštěný.  




Jakub Kolenko

Nová posila Orlové, kam zamířil z Ludgeřovic, pan Jakub Kolenko je naši expertem pro toto kolo. Uvidíme po víkendu, jak byl ve svých odhadech úspěšný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tento zápas má na první pohled jasného favorita, ale rozhodne domácí prostředí a větší hlad po vítězství. Proto bych zkusil výhru domácího celku.

Tip experta: 2 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Zde musím jednoznačně zvolit vítězství hostů. Víme, že nás nečeká nic lehkého, ale na soupeři leží deka, a kdy jindy bychom toho měli využít než nyní. Orlová potvrdí tři body z minulého kola a zvítězí i v Heřmanicích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není nad čím přemýšlet. Domácí určitě napraví své zaváhání z minulého kola a připíšou si v domácím prostředí důležité tři body v boji o třetí místo.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

I když se při pohledu na tabulku nabízí zkusit jedničku, tak zde to vidím na dělbu bodů. Ani jeden z týmů nehraje na jaře v nějaké oslnivé formě, a proto zde dojde k překvapivé remíze.

Tip experta: 2 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

Zde tajně doufám ve výhru hostů, ale kluci z Polanky určitě nedají svou kůži lacino. Přesto mi něco říká, že nakonec bude Háj o gól lepší.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

- Po vzájemných jarních zápasech s těmito celky, si myslím, že zde bude hrát důležitou roli domácí prostředí. Dětmarovice nemají špatný mančaft, ale body budou získávat především doma. Zatímco domácí družina jede na vítězné vlně a svou formu znovu potvrdí.

Tip experta: 1 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

Tady musím věřit domácímu celku. Sice to vypadá, že Frenštát chytil druhý dech a boj o záchranu ještě nezabalil, ale tady tvrdě narazí. Bohumín patří k nejlepším celkům v soutěži a svou kvalitu zde musí potvrdit. Výhra domácích je zde pomyslnou tutovkou.

Tip experta: 0 75 - 25 - 0 %
Komentář experta:

– V tomto případě bude můj tip zároveň i mým přáním. Vzájemná remíza nám zaručí, že ani jeden celek nám výrazně neodskočí. Sice Kobeřice jsou v domácím prostředí velice silné, což pocítily i Heřmanice, ale v tomto duelu Vendryně urve cenný bodík.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Koraba 4
2. Petr Munduch 4
3. Jiří Frait 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.