EXPERT TIP - 21.kolo MSFL , 2016-2017

Datum kola: 15.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Binar

Tomáš Binar je střední záložník lídra z Uničova. V letošní sezoně nastoupil ke dvanácti utkáním a vstřelil jednu branku. Prošel také Hlučínem, Zábřehem a Opavou. Má toho hodně odehráno v MSFL a uvidíme jestli tyto zkušenosti využije při svých tipech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Vyškov má každoročně velmi dobře poskládané mužstvo, převážně z mladých kluků. Béčko Sigmy je doma takřka stoprocentní, takže tipuji výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Do každého zápasu jdeme s respektem k soupeři a jinak tomu nebude ani teď, ať už přijedou hosté posílení nebo ne. Mám v paměti utkání z minulé sezóny, kdy jsme měli s rezervou Zlína obrovské problémy a vyhráli jsme o gól. Musím ale věřit, že opět zvládneme další utkání za tři body.

Tip experta: 0 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Kroměříž přes zimu výrazně posílila, což se jí vyplatilo a s dosavadními jarními výsledky panuje určitě spokojenost. Mohelnice je na svém hřišti velmi nepříjemným soupeřem, oba týmy si připíšou do tabulky bod.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Domácí umí hrát výborný fotbal, musí se jim ovšem vyhýbat zranění. Fotbalisté Třebíče mají ve svém kádru opět pár cizinců, tipuji proto mírné překvapení v podobě remízy.

Tip experta: 1 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Souboj sousedů v tabulce. Souboj o všechno, o 6 bodů. Tým HFK je oproti podzimu určitě silnější, ale hrát jsem je ještě neviděl. Na druhou stranu Blansko hrálo v Uničově dobrý fotbal, proto věřím ve výhru domácích.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hostující tým má velmi zajímavé mužstvo a na nováčka je 7.místo velmi dobré umístění, nicméně odchod Puškáče je pro ně podle mě citelná ztráta. Domácí jsou dopředu obrovsky silní a myslím si, že Petřkovice přestřílí.

Tip experta: 0 42 - 29 - 29 %
Komentář experta:

Líšeň potřebuje body jako sůl, ale posily z áčka i mladí kluci jsou výbornými fotbalisty. Tipuju proto remízu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hulín má velmi dobré a zkušené mužstvo, Otrokovice v minulém kole překvapivě deklasovaly zlínskou rezervu na jejím hřišti. Přesto věřím v pohodovou výhru domácích

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Munduch 6
2. Jan Suchan 5
3. Jaroslav Provaz 5
4. Ondřej Šišma 5
5. Matej Kuncendorfer 5
6. Lukáš Broža 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.