EXPERT TIP - 15.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 25.3.2017

0

Druhé jarní kolo už netrpělivě klepe na dveře a s ním přichází, jako obvykle, expert tip. Jako experta jsme si tentokrát vybrali mladého útočníka Ličiny Ptenín. Pokud chcete poměřit síly s naším expertem neváhejte, registrujte se a ukažte své znalosti amaterského fotbalu. 




Patrik Sedláček

útočník TJ Ptenín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Co bych to byl za hráče bez týmového ducha a věrnosti, kdybych nevěřil v naše vítězství. Musíme naplno obodovat. Máme spoustu dobrých hráčů, které mají skvělé schopnosti. Tři body tudíž zůstanou doma.

Tip experta: 2 34 - 33 - 33 %
Komentář experta:

Chlum se v minulém týdnu připravoval na nás, ale zápas se bohužel odložil. To je možná trochu rozhodilo a hosté toho využijí a jasně vyhrají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lužany dokáží potrápit každý celek třetí třídy a i když třeba nevyhrají, předvedou parádní fotbal. O čemž jsme se přesvědčili i my. Myslím tedy, že tady bude jasno po 45. minutách. Domácí vyhrají.

Tip experta: 0 33 - 67 - 0 %
Komentář experta:

Blovice před týdnem ukázaly, že i ve třetí třídě jde kopat 33 penalt. (smích) Jinak k tomuto zápasu si netroufnu moc napsat. Hraje první celek s druhým. Myslím, že zápas skončí plichtou a oba celky budou s cenným bodem spokojeni.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Těžký zápas. Chlumčany byly pár zápasů na posledním místě, pak ale přišlo zmrtvýchvstání, tým začal bojovat a několika výhrami v řadě se dostal na parádní páté místo. Merklín hraje pohledný fotbal, bohužel co jsem slyšel odešlo pár dobrých hráčů z mužstva. Nechci tvrdit, že se tým bez nic neobejde, to vůbec ne, ale přesto věřím více hostům z Chlumčan.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Poříčí bude mít přízeň domácích fanoušku, kteří je potáhnou za vítězstvím. Losiná předvádí pěkný fotbal, nicméně si myslím, že po devadesáti minutách bude výsledek lepší pro domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vstiš má hodně kvalitní mužstvo, dobře sehrané a musím také vyzdvihnout šikovného snipera Ondřeje Vodičku, který, podle mě, táhne celé mužstvo. Letiny také mají kvalitní kádr, ale na domácí to stačit nebude.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Dietl 5
2. Mira Daněk 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.