EXPERT TIP - 14.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.3.2017

0

O posledním březnovém víkendu se na trávníky vrátí všichni Vaši oblíbenci z Okresního přeboru Nymburk. Doražte tedy přímo na hřiště a ukažte jim svou podporu!
Ze všeho nejdříve však můžete výsledky utkání 14. kola natipovat, stejně jako Lukáš Kout.
Povede se Vám lépe než jemu? Předveďte nám svůj přehled a odhad!




Lukáš Kout

Lukáš Kout zastává pozici trenéra mužstva FK Kovanice, které o víkendu pojede na hřiště silné Kostelní Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kluci z Rožďalovic mají svou kvalitu. Jsou mladí, běhaví a se vším nasazením se rvou o body. Tipuji, že je všechny tři na úvod jara udrží doma.

Tip experta: 0 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Hostům se na podzim příliš nedařilo, nebyli na tom dobře. Béčko Semic se drží v klidném středu tabulky, kdy nehraje o postup ani o udržení se v soutěži. Kostomlaty se hecnou a uhrají remízu.

Tip experta: 0 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Seletice jsou v soutěži nováčkem a kope za ně hodně kluků dojíždějících z Nymburka. Všejanští na podzim překvapili a prohánějí favority, je zajímavé je sledovat. Řekl bych, že se tyto dva celky s největší pravděpodobností rozejdou smírně remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kostelní Lhota je silná, přesto jsme ji doma na podzim porazili 1:0. Jaro chceme samozřejmě začít dobře a musím být taky trochu fanoušek - opět vyhrajeme.

Tip experta: 2 0 - 50 - 50 %
Komentář experta:

Opočnice je v tabulce za námi, zatímco Hrubý Jeseník se drží mezi silnými týmy v horní polovině. Na podzim mu navíc nehrála do karet početná marodka. Jsem si jistý, že se minimálně někteří hráči dali přes zimní přestávku do pořádku, což pro mě činí z Hrubého Jeseníku ještě většího favorita.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ostrá doma body neztrácí, rozhodně je adeptem na postup. Navíc nastoupí proti beznadějně poslednímu týmu tabulky a já na zázrak věřit nebudu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Městec je druhým hlavním adeptem na postup a na podzim proti nám předvedl nejlepší fotbal ze všech soupeřů. Věřím, že bude v nastaveném trendu pokračovat a jeho hráči získají tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Jambor 5
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.