EXPERT TIP - 16.kolo Divize A, 2016-2017

Datum kola: 11.3.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Laluch

Jarní kolo Divize A začneme zostra - honem na redaktora soutěže! 

Chceš být Expertem na další kolo? Napiš komentáře ke všem nadcházejícím zápasům, prodej své zkušenosti a cit a ukaž, co umíš!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 49 - 38 - 13 %
Komentář experta:

Duel sousedů v tabulce. Myslím si, že Klatovy nečeká rozhodně nic jednoduchého. Na první jarní zápas se v Sedlčanech přijde podívat určitě spousta lidí, které neodradí ani nepříjemné počasí. Tatran si v generálce hravě poradil s Voticemi (1. A), Klatovy si naopak vybraly těžšího soupeře a s Domažlicemi (ČFL) prohrály. Na podzim zvítězili Západočeši 2:0 a já si myslím, že jim Sedlčanští porážku z 1. kola oplatí.

Tip experta: 1 21 - 25 - 54 %
Komentář experta:

Derby dvou pražských týmů na úvod jara, další pěkně vypečený zápas na tipování. Admira se s přibývajícími dny herně i výsledkově zvedla a přípravu završila výhrou nad Meteorem. Něco mi však říká, že tým trenéra Kubra si s Admirou poradí i podruhé v sezóně a do jara vkročí vítězně.

Tip experta: 0 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

A do třetice utkání, které může skončit opravdu jakkoliv. Dobříši se zimní příprava moc nevyvedla a Středočeši budou určitě rádi, že už ji mají za sebou. Rokycany si pro generálku vybraly plzeňský Smíchov (OP) a pozitivně se naladily vysokou výhrou. Trenéra Vágnera čeká první soutěžní zápas poté, co přebral rokycanský A-tým po odchozím kouči Aubrechtovi, jenž se vydal do Hořovicka. Diváci by se mohli dočkat penaltového rozuzlení, za domácí tým se prosadí Maryška!

Tip experta: 1 46 - 29 - 25 %
Komentář experta:

Šlágr úvodního jarního kola Divize A se odehraje v Čížové, kam zavítají Buldoci z Karlových Varů. Půjde tedy o souboj druhého s prvním! Čížové se podařilo v zimě udržet kádr a Jihočeši tak mohou směle přemýšlet o příčce nejvyšší. Na domácí půdě navíc body rozhodně neztrácí – na podzim zde vyhráli všechny zápasy a inkasovali pouze dvakrát! To bude tvrdý oříšek i pro takové borce, jakými jsou Geňo s Psohlavcem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Oba dva týmy si pro generálku na jaro vybraly účastníky ČFL – Doubravka těsně prohrála s Tachovem (2:3) a Krumlov po Novákově hattricku remizoval s rezervou Táborska. Dá se tak říct, že jak Doubravka, tak Krumlov prožily úspěšná vyvrcholení příprav. V Plzni se však bude hrát Slavoji velmi těžko a nemyslím si, že by si z Doubravky odvezl nějaký bod.

Tip experta: 2 13 - 21 - 66 %
Komentář experta:

Jankov zažil strašlivou zimní přestávku. Svými nemastnými neslanými výkony rozhodně nenadchl a ani jednou v ní nedokázal zvítězit. Trenérovi Ivo Čechovi tak přibylo o poznání více vrásek a otazníků, jak tu divizi přece jen zachránit. Velkou nápovědou může být hned první jarní kolo, ve kterém Jankov přivítá dalšího nováčka divize z Mariánských Lázní. Ten naopak může být s utkáními v pauze spokojen a do Jankova si přijede pro tři body, i když to bude mít složité. Mariánky tak svému soupeři oplatí porážku z prvního vzájemného duelu.

Tip experta: 1 96 - 0 - 4 %
Komentář experta:

Motorlet se sice musel vypořádat s Ptáčkovým odchodem, kterého studium zaválo do Portugalska, a Palkovým dlouhodobým zraněním, přesto mají Pražané obrovskou sílu a v zápase s Roudným budou jednoznačným favoritem. Jihočeši už naopak nebudou moci počítat s „mozkem“ týmu – Rudolf Otepka pověsil kopačky na hřebík a na své již bývalé spoluhráče dohlíží z pozice hlavního trenéra.

Tip experta: 1 96 - 4 - 0 %
Komentář experta:

Sušici se sice příprava poměrně vydařila, i v generálce porazila Nýrsko (KP), nedá se však očekávat nějaké „zmrtvýchvstání“ a následný hollywoodský scénář. Ostrovští v generálce rozdrtili Žatec (KP) 8:0 a předpokládám, že Sušici porazí také vyšším rozdílem. Vyhrát totiž budou chtít i pro tragicky zahynulého Jiřího Štessla, jednu z ikon klubu, kterého zradilo srdce při jeho oblíbeném nedělním fotbálku. Ostrov zvítězí, i pro bývalého hráče, trenéra a přítele.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rudolf Blažek 7
2. Petr Mašek 6
3. Pavel Krejčí 6
4. Matej Kuncendorfer 5
5. Daniel Sys 5
6. Lukáš Gazárek 5
7. Milan Mészáros 5
8. Martin Šácha 5
9. Václav Císař 5
10. Daniel Perníček 5
11. Jan Laluch 4
12. Jan Růzha 4
13. Marie Vaňková 4
14. Karel Chovánek 4
15. Patrik Lukes 4
16. Milan Ungr 4
17. Ondřej Ksandr 4
18. František Havel 4
19. Jan Matas 4
20. Michal Dvořák 4
21. Michael Soldán 4
22. Libor Hájek 3
23. Tomáš Čižmár 2
24. Pavel Chmelík 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.