EXPERT TIP - 17.kolo Divize E, 2016-2017

Datum kola: 18.3.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Radovan Lokša

kanonýr FK Nový Jičín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Hned na úvod velmi atraktivní souboj prvního s druhým. Oba dva týmy hráli na podzim dobrý fotbal, ale myslím si, že v tomto duelu bude úspěšnější domácí Valmez, který si jde jasně za svým cílem, což je postup, a proto hned v prvním kole nezaváhají.

Tip experta: 1 70 - 15 - 15 %
Komentář experta:

Tým Rýmařova je dobře složen, hráči hrají delší dobu pospolu, což je jejich velká výhoda. Samozřejmě i Kozlovice mají kvalitní tým a určitě nedají domácím nic zadarmo. Těžký zápas na tipování, ale sehranost domácích se podle mě projeví i na výsledku a doma zvítězí.

Tip experta: 0 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

Domácí jsou známí svou bojovností a navíc jejich neuspokojivé postavení v tabulce je bude motivovat hned v prvním kole získat minimálně bod. Nové Sady mají kvalitní tým, který chce kombinovat, ale nevím jestli po zimě bude hřiště v Karlovicích na takové úrovni, aby se jim to dařilo. Proto tipuji, že utkání skončí remízou.

Tip experta: 2 8 - 15 - 77 %
Komentář experta:

Nováček soutěže zatím v divizi působí velice přesvědčivě, navíc dobře posílil, přivedl zkušené hráče z Opavy. Na druhou stranu čeká je doma těžký zápas se silným Havířovem, který chce určitě taky bojovat v této sezoně o postup, a aby se držel na špici bude chtít vyhrát.

Tip experta: 2 47 - 38 - 15 %
Komentář experta:

Určitě jde o těžký zápas, Přerov má svoji sílu, ale i my máme svou sílu a věřím, že se porveme o vítězství a zvládneme to.

Tip experta: 0 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

Jeseník je doma silný, Opava pracuje dobře s fotbalisty a navíc si může vzít na pomoc i hráče z áčka. Myslím si, že půjde o bojovné utkání, které skončí nerozhodně.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Hranice budou chtít získat hned v prvním domácím utkání tři body, což se jim povede. Šumperk sice potřebuje sbírat body, aby se vyhoupl ze sestupových pater, ale větší šance bude mít spíše doma.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Petrovice překvapivě jsou "jen" ve středu tabulky, a proto do jarní části budou chtít vkročit vítězně. Frýdlant má sice velice dobrý tým, ale myslím si, že z Petrovic si body neodvezou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michaela Čapková 6
2. Ondřej Šišma 5
3. Matej Kuncendorfer 5
4. Tomáš Šupák 5
5. Tomáš Bajzath 5
6. Petr Hruštinec 5
7. Antonín Pavlík 4
8. Lukáš Kaďorek 4
9. Jan Bednář 4
10. Petr Munduch 3
11. Jiří Frait 3
12. Martin Výmola 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.