EXPERT TIP - 15.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 18.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Kunc

Redaktor webu Štěchovic Michal Kunc doplnil tipy komentáři i tentokrát. Své tipy ale poskytl třeba i šéfredaktor fotbalunas.cz Michal Špírek. Nasbíráte více bodů za správně uhodnuté výsledky?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Šemíci již nemají ve svých řadách nejlepšího střelce týmu, Mílu Strnada. Je to sice super fotbalista, ale dle mě jeho odchod Vyšehradu velmi pomůže. Navíc v posledním zápase podzimu hraje doma s Benešovem, což není tak těžký zápas. Tohle je tutovka.

Tip experta: 0 82 - 18 - 0 %
Komentář experta:

Zápas, který zřejmě rozdá karty pro jarní sezonu. O postup si to zřejmě rozdá Olympia, Vltavín a Vyšehrad. Otázka, kdo tedy bude postup chtít. Tento zápas rozhodnou penalty, bude to vyrovnané.

Tip experta: 2 0 - 12 - 88 %
Komentář experta:

Přiznám se, že si vůbec nejsem jist. Oba týmy jsem v sezoně viděl minimálně a ve všech případech (až na Zápy v Hořovicích) se na jejich fotbal nedalo koukat. Zkusím výhru Záp, dle mě jsou v daleko lepší formě.

Tip experta: 2 52 - 24 - 24 %
Komentář experta:

Další těžký zápas na tipování. Litoměřicko musí mít po debaklu v Tachově velmi chmurnou náladu. Naopak Chrudim se na venkovní zápasy snad ani těšit nemůže. Remízou toto neskončí, já si myslím, že tři body urve Chrudim.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Když jsem zjistil výkop zápasu, tak mě to vůbec nepřekvapilo. Tachov dostává na oplátku od Jiren brzký výlet, pro připomenutí, Jirny v minulé sezoně těžce kousaly ranní cestu do Tachova. Každopádně, tohle bude lehčí zápas na tipování, výhra Jiren.

Tip experta: 0 70 - 18 - 12 %
Komentář experta:

Lehký zápas se asi těžce hledá v tomto kole. Královák mě stále překvapuje, stejně tak mě ještě nedávno překvapovaly Domažlice v opačném smyslu. Trenér Kronďák však dokázal tým okolo Fořta pozvednout. Druhý těžký zápas pod jeho vedením však Domažlice dle mě opět v základní hrací době neztratí, zde si myslím, že to bude nerozhodně a oba týmy budou spokojené.

Tip experta: 2 24 - 35 - 41 %
Komentář experta:

Do Hořovic se těším osobně, i když to není nějaký super stadion, je to tam takové domácí, což mám rád. Nebudu okecávat svůj typ, Dobrovice vyhraje bez větších potíží. PS: Doufám, že to bude koukatelný fotbal.

Tip experta: 1 59 - 29 - 12 %
Komentář experta:

Věřte mi, tohle je šlágr kola! Co bylo v minulé sezoně, to si asi všichni lidé okolo fotbalu pamatují. Nevím jak to bude v této sezoně, vypadá to na dva sestupující a jeden z těchto týmů sestoupí. Táborsko začalo hrát dobrý fotbal, to však Benátky taky. Oba týmy jsou mi i docela sympatické. Bohužel se musím rozhodnout pro jednoho a přeji si výhru Táborska. Pro jaro by to bylo opravdu zajímavé s dolní částí tabulky.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Ještě, že nejsem trenér, jinak by si někdo něco i pomyslel. Poprvé si tipnu proti mému týmu, protože i když nehrajeme špatně, Převýšov bude nad naše síly.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Chocholáč 6
2. Lubomír Štus 6
3. Matej Kuncendorfer 6
4. Tomáš Kinter 6
5. Jan Suchan 5
6. Jorge Lorenzo 5
7. Michal Kunc 5
8. Libor Hájek 5
9. Zdeněk Jurásek 5
10. David Chudik 5
11. Pavel Chmelík 4
12. Jaroslav Kollmann 4
13. Martin Šácha 4
14. Rostislav Krejčí 4
15. Petr Mašek 3
16. Michal Špírek 3
17. Josef Paulovič 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.