EXPERT TIP - 11.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 5.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jaroslav Lavrenčík

Čas nezadržitelně beží dál a kalendáře ukazují další čtvrtek. A pro nás to znamená jediné, pojďme se opět trochu navnadin na další kolo a další hrací dny. Představme si nadecházející soupeře a pobavme se o tom, které utkání se vyplatí nejvíce navštívit. To je ale ostatně na Vás a na Vašem rozhodnutí. Teď se ale opravdu pojďme na vše podívat více z blízka s tipy našeho experta, Jaroslava Lavrenčíka. Přeji příjemnou zábavu a dobrou volbu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 17 - 50 - 33 %
Komentář experta:

Tady je určení favorita velkým oříškem, i když papírové předpoklady hovoří jasně. Krásno je rozhodně kvalitnější a teoreticky by si mělo s Olovím poradit. Obáváme se ale, že až tak jednoduché to zase nebude. Krásno má mnoho problémů, trápí se a pokud nedá góly, hrozí mu dost reálně i ztráta. Myslím, že by nikoho nepřekvapila ani remíza. Je to celkem dost otevřené.

Tip experta: 1 83 - 17 - 0 %
Komentář experta:

Další velmi zajímavý zápas, ve kterém by mohlo padnout minimálně pět branek. Chodovská je sice velmi kvalitní, ale venku tak silná není. Kdežto Jindřichovice na svém hřišti umí zazářit. Je dost možné, že se dočkají tří bodů.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Asi nejjednoznačnější zápas kola. Chodov pojede do Rychnova jako jasný favorit a pravděpodobně si hladce zajistí další body. Rychnov bude tahat po porážce s Bukovany za kratší konec a na body nejspíš sahat nebude.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Lomnice je jasným favoritem, ale Svatava umí často velmi dobře překvapit. Přesto se dá předpokládat, že si odpočatá Lomnice zápas ohlídá. Bude ho kontrolovat a nakonec zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jaroslav Lavrenčík 3
2. David Hilko 2
3. Lukáš Svitič 2
4. roman nedbal 0
5. Lukáš Pech 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.