EXPERT TIP - 10.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 29.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Daniel Kot (redakce fotbalunas.cz)

Další kolo je před námi, ale co by to bylo za kolo, kdybychom si jej opět trochu nepředstavili, neseznámili se s jeho favority a atraktivními i v porovnání slabšími zápasy, mezi nimiž se rozhodujete, který navštívit. To vše splní naše další klasické vydání tipů experta. Do této role se ale tenotkrát nikdo nestačil přihlásit, zatím nikdo se s námi o své tipy nepodělil, a tak zbývá tato milá povinnost jen na nás. Tak se nenechte zdržovat a sami se podívejte, jak to naše redakce vidí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

To by mohlo být zajímavé utkání. Svatava má celkem kvalitní tým, nemá špatnou formu a na svém hřišti umí být nebezpečná. Favoritem je ale určitě Stará Chodovská, která by si měla, když bude vše v pořádku, zápas ohlídat.

Tip experta: 0 25 - 50 - 25 %
Komentář experta:

Minulý víkend Krásno podlehlo na své půdě Chodovské a snadné to nebude ani proti Jindřichovicím. Hodně důležitá bude první branka, která by mohla jednomu z týmů hodně pomoci. Ať vyhraje kdokoli, neočekáváme ve výsledku žádný jednoznačný rozdíl, bude to těsné a bude to boj až do konce. Nepřekvapil by nás ani penaltový rozstřel, který tomuto zápasu dost reálně hrozí. Sázíme tedy na něj. Rozhodně se ale bude, nač dívat, takže si tento zápas nenechte ujít, nejspíš se jedná o šlágr kola.

Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Dolní Rychnov by měl v Bukovanech převzít už na začátku iniciativu a kontrolovat hru. Asi se nebude nikam zběsile tlačit, chytře bude hrát s balónem odzadu a postupně se propracovávat k šancím, jichž by měl využívat. Musí si dát ale určitě pozor, Bukovany umí překvapit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Asi nejjednodušší rozhodování při označení favorita. Oloví je nerozehrané, minulý zápas nemohlo ani odehrát, kvůli malému počtu hráčů. Navíc se celou sezónu trápí, nepředvádí dobrý fotbal a zkrátka se mu nic nedaří. Chodov je jeho pravým opakem a díky tomuto zápasu by se po víkendu měl dostat do čela tabulky. Měl by to být jednoznačný průběh.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Kukla 3
2. Lukáš Svitič 3
3. Jaroslav Lavrenčík 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.