EXPERT TIP - 9.kolo Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 22.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Svitič

Čtvrtek je tady, pracovní dny jsou téměř za námi a vše se schyluje k devátému kolu, pojďme se tedy společně podívat na to, kdo s kým si to rozdá o další body a jaké karty jsou před víkendem rozdány. Představíme si favority i out-sidery a k tomu ještě přihodíme také tipy jednoho z našich pravidelných tipérů. Tentokrát naše volba padla na Lukáše Svitiče. Tak se nenechte rušit a mrkněte se sami, jak to vidí on i my. Další díl našeho seriálu Vám jistě také pomůže s výběrem zápasu, který byste chtěli navštívit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 25 - 0 - 75 %
Komentář experta:

Nejspíš nejatraktivnější zápas kola. Diváci budou určitě sledovat kvalitní ofenzivní fotbal. Oba týmy jsou na tom trochu rozpačitě a výsledek se těžko tipuje. My ale věříme spíše Krásnu, které je nyní po výhře ve Svatavě nabuzené a mohla by mu pomoci výhoda domácího prostředí.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Tady je favorit jasný. Rychnov je sice černým koněm této sezóny, ale Lomnice má zkušený tým a dobře ví, jak na něj hrát. Často mívá ale proti podobným týmům problém dostat se do tempa, a tak neočekáváme žádnou úplně jasnou kanonádu. Přesto by vše mělo proběhnout hladce.

Tip experta: 1 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Další zajímavý zápas. Jindřichovice umí přitvrdit a hrají s velkým zápalem. Dopředu nejsou ale příliš kombinačně založené, a to jim bude v Chodově dělat problém. Domácí si jejich pokusy ohlídají a měly by zvítězit.

Tip experta: 2 50 - 0 - 50 %
Komentář experta:

Souboj dvou out-siderů. Zápas, který by mohl jednoho z nich konečně dostat do tempa. Stejně, jako Lukáš, i my se ale přikláníme k výhře hostů, kteří mají stabilnější výkonnost a více zkušeností. Oloví by si mělo v souboji o odraz ze dna určitě pomoci.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Matěj Šváb 4
2. Frantisek Zaba 4
3. Jan Husák 3
4. Lukáš Svitič 3
5. Jiří Kukla 3
6. roman nedbal 3
7. David Hilko 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.