EXPERT TIP - 7.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 9.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Lukáš Kubalík

V rámci menšího oživení našich tipů experta jsme se rozhodli, že je nějakým způsobem ozvlášníme. Opět Vám vždy klasicky nabídneme, jak jste zvyklí, klasické tipy vybraného experta, ale s tím, že tentokrát ke každému utkání zkusíme připravit měnší slovní doprovod, vytvořený naší redakcí, v němž bude popsána naše předpověď, favorit a poronání našich předpovědí a předpovědí vybraného experta. Ale dost už zbytečných popisů. Mrkněte se sami. Tentokrát jsme pro Vás vybrali tipy Lukáše Kubalíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 64 - 9 - 27 %
Komentář experta:

To je velmi atraktivní zápas. Hned u první příležitosti se s Lukášem trochu rozcházíme. Favoritem je určitě Dlouhý Újezd, který je velmi kvalitní a má dobrou formu. Doposud je to jediný neporažený tým. V Chodově by měl dirigovat tempo a poměrně hladce vyhrát. Chodov ale letos umí překvapit. Jeho silnou zbraní by měla být skvělá obrana a rychlé protiútoky.

Tip experta: 1 73 - 0 - 27 %
Komentář experta:

Toto bude velmi napínavé utkání. Kladruby hrají sice doma, ale zase takovou výhodou to nebude. Zde není určitě nereálná remíza. Trpísty a Kladruby proti sobě hrají vždy napjaté a vyhrocené zápasy. Dá se očekávat hodně otevřený fotbal a hodně branek.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Planá je favoritem bezesporu. Sulislavi se zatím nedaří a Planá je asi nejkomplexnější tým soutěže. Má zkušený tým se skvělou obranou, kvalitní v mezihře a nechybí ani dobré zakončení. Proti Sulislavi by měla vyhrát, Žádný velký rozdíl ale neočekáváme. Domácí si budou chtít udržet čisté konto.

Tip experta: 1 64 - 0 - 36 %
Komentář experta:

Lesná hraje na své půdě a na té vždy umí odehrát dobrý zápas. Letos se ale trápí a živelnější Bor je na tom zatím lépe. Zápas žádného vyloženého favorite nemá, ale dá se očekávat větší aktivita a snaha v podání hostů. Rozhodovat bude přesnost koncovky.

Tip experta: 2 55 - 9 - 36 %
Komentář experta:

Lázně mají dobrý tým, ale zatím zůstávají daleko za očekáváním. Tisová sice v posledním utkání poprvé padla, ale určitě jí nesmíme odepisovat. Tisová bude hrát skvěle odzadu a bude sázet na produktivitu útočníků. Očekávat se dá hodně napínavý a vyrovnaný zápas, který nebude výsledkem určitě jednoznačný,

Tip experta: 2 36 - 0 - 64 %
Komentář experta:

Střetnou se dva trápící se týmy a jednoho z nich by měl tento souboj konečně nakopnout. Jiskra má určitě navíc, než letos předvádí, ale to samé platí i v podání Kšic, které jsou na tom ještě hůře. My ale spíše očekáváme úspěch domácího týmu, který umí využít domácího prostředí. Už několikrát nebyl daleko od výhry za tři body, ale tentokrát už by to mělo vyjít. Rozpačitá Jiskra se bude trápit dál.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Havel 6
2. Radek Černý 5
3. roman danko 4
4. Tomáš Čižmár 4
5. Jaroslav Černý 4
6. Jakub Šimek 3
7. Lukas Kubalik 3
8. Stanislav Kubašta 3
9. Václav Hlaváč 3
10. Tereza Hájková 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.