EXPERT TIP - 9.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 8.10.2016

0

Pro 9. kolo Krajského přeboru jsme se na výsledky zeptali brankáře z týmu Český lev - Union Beroun, Davida Hejcmana. Tipne 100% ze všech utkání? Tipujte s ním a sledujte výsledky!




David Hejcman

Brankář David Hejcman v utkání proti MSK zachytal výborně, zkušenosti tedy má. Pro svůj tým je oporou na kterou se mohou všichni spolehnout, když už i obranné řady selžou. Jeho tým se momentálně pohybuje uprostřed tabulky na 9. místě. Soutěž je ale v plném proudu a my věříme, že o pár příček se Beroun může s tímto ,,golmisem,, posunout výše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Slaný potrápilo v 8. kole Brandýs, který má zatím jednoznačné výsledky. Soupeř ze Lhoty se trápí střeleckou impotencí a bude to mít na půdě Slaného velmi těžké.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tuchlovice velmi dobře posílili svůj tým před začátkem nové sezony v čele s brankářem Šimkem. V 8.kole porazili Rakovník celkem jasným výsledkem 0-3 a budou chtít potvrdit plný počet bodů na domácí půdě. Jíloviště má velmi nevyrovnané výsledky, ale na druhou stranu by jim mohlo svědčit malé hřiště v Tuchlovicích. 1. poločas bude velmi vyrovnaný a v druhém rozhodnou domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rejšice mají výbornou formu a proto se nachází na druhém místě v tabulce. Díky vítězství ve Zbuzanech budou velmi dobře motivováni, aby smazali bodovou ztrátu na vedoucí Brandýs. Hvozdnice je nevyzpytatelný soupeř a jak se říká bude záležet na tom jak se sejdou a zda budou v plné síle či nikoliv.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Poříčany si vedou zatím velmi dobře a je to vidět i na posledním utkáni ve Vykáni, kde uhráli velmi divoký výsledek 5-5 a poté vyhráli na penalty. Víc bohužel o Poříčanech nevím, ještě jsme s tímto nováčkem nehráli. Soupeř SK Rakovník bude muset odčinit domácí porážku a proto nemá co ztratit, bohužel absence střelce Nwoga bude citelná. SK Rakovník uhraje bojovností bod a druhý získá v penaltovém rozstřelu, v kterém mají už velmi dobrý trénink.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Útočné duo Mikolanda/ Koštíř patří k nejlepším v přeboru. Hráči MSK se musí velmi dobře připravit na jejich útoky. Pokud hráči MSK dodrží disciplínu na horké půdě v Semicích a budou hrát důrazně, tak můžou vybojovat cennou remízu.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Utkání na které se velmi těšíme. Chceme potvrdit vybojované a vydřené body z MSK. Bude to velmi těžké utkání proti nováčkovi se Zbuzan, který disponuje ostřílenými hráči se zkušenostmi ze zahraničí a z naší nejvyšší ligy a nasvědčuje tomu i postavení v tabulce. Ale našemu týmu sedí, když přijede fotbalově vyspělí tým, ukázali jsme to s Vykání a v minulých sezonách př. Ovčáry, Hostouň. Proto můj tip vydřená remíza a doufám, že i druhý bod po penaltách. Beroun válec!!!

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Do Poříčí přijede velmi kvalitní tým z Brandýsa. Tým Brandýsa disponuje velmi kvalitní kombinační hrou, která ho vynesla prozatím na čelo tabulky přeboru. Hráči Poříčí budou chtít doma potvrdit body z venku a soupeř jejich otevřenou hru bude trestat.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Hráči Strašecí mají zatím slabší rozjezd v přeboru, čekal jsem je mnohem výš v tabulce. Motivaci budou mít podobnou jako my z Berouna a to vytáhnout se na bývalé ligové hráče, které Vykáň má. Utkání dle mého názoru bude velmi vyrovnané a bude k vidění spousta akcí, které budou lahodit očím diváků tohoto utkání a jako bonus budou penalty za remízu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.